Tarieven

Tarieven

De tarieven van de verrichtingen van een tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor iedereen gelijk. Een tandheelkundige behandeling kan bestaan uit een behandeltarief, maar ook uit een behandeltarief èn tandtechniekkosten. Onderstaand kunt u de behandeltarieven en de tandtechniektarieven raadplegen.

Wat kost Jeugdtandverzorging Tilburg?

Het kost niets en je hoeft ook geen aparte tandartsverzekering voor je kind(eren) af te sluiten. Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract waardoor rekeningen rechtstreeks naar hen gestuurd worden. Ben je verzekerd via een zorgverzekeraar waar wij geen contract mee hebben, wordt de rekening naar je gestuurd. Nadat je deze zelf hebt betaald, kan je deze rekening indienen bij je zorgverzekering. Je krijgt dan de door jezelf gemaakte kosten terug. De tandartskosten voor kinderen tot de leeftijd van 18 jaar worden vanuit de basisverzekering vergoed. Voor deze kosten geldt geen eigen risico. Kosten voor een beugel en kroon- en brugwerk vallen niet onder de basisverzekering. 

Bezoekt je kind nog geen tandarts?

Jeugdtandverzorging Tilburg kan op gemakkelijke wijze de periodieke gebitscontrole van je kind verzorgen!
 

Je kan ook zelf een afspraak maken!

Wilt u optimale tandheelkundige zorg voor je kind, maar wil óf kan je geen gebruik maken van onze haal- en brengservice? Geen probleem! Je kan ook met je kind naar ons komen. Wij zijn gevestigd in het pand van Tandzorg Tilburg aan de Monteverdistraat 69. De praktijk heeft een speciale kinderwachtkamer. Ook zijn een aantal van onze behandelkamers speciaal gericht op kinderen. 

De zorg voor het gebit van je kind wordt tot 18 jaar volledig vergoed door de zorgverzekeraar!