Algemene informatie

Algemene informatie

Hieronder leest u alvast informatie die voor u fijn is om te weten voordat u contact met onze tandartspraktijk opneemt.

Wanneer sprake is van de behandeling van kinderen beneden de 16 jaar, dan zal op grond van de geldende wetgeving een geneeskundige behandelingsovereenkomst tot stand komen tussen onze praktijk en de rechtsgeldige vertegenwoordiger(s) van dit kind (in de regel de gezaghebbende ouder(s)). In dat geval zullen onderstaande afspraken en regels dus in eerste instantie gericht zijn op deze rechtsgeldige vertegenwoordiger(s), waarbij deze ervoor dient (en) te zorgen dat ook het kind zich hieraan houdt. Ook gelden er op basis van privacywetgeving aparte regels voor inzage van medische gegevens van kinderen tussen de 12 en 16 jaar door deze rechtsgeldige vertegenwoordiger(s). Wanneer een kind 16 jaar of ouder wordt dan zal het kind uit eigen naam een geneeskundige behandelingsovereenkomst met ons aangaan.

Werkwijze en huisregels

Iedere tandartspraktijk is verplicht om haar patiënten volledig te informeren over de werkwijze en de huisregels. De werkwijze en huisregels van leest u hier.

Kwaliteitsbeleid & Patiëntveiligheid

hecht ontzettend veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Wij zijn ook erg blij indien u ons beoordeelt via de knop 'patiënten vertellen'. Reacties van onze patiënten zijn belangrijk om ons kwaliteitsbeleid op peil te houden. Op deze website leest u meer over ons kwaliteitsbeleid en hoe wij omgaan met de patiëntveiligheid.

Garantieregeling

Ook op tandheelkundige werkzaamheden wordt garantie gegeven. Niet iedereen is hiervan op de hoogte. Check de garantieregeling van onder het menu 'Patiënteninfo' op deze website.

Informatiefolders

In de informatiefolders van   leest u nog meer informatie over allerlei tandheelkundige klachten, behandelingen en adviezen. Heeft u na het lezen nog vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag. Lees hier onze informatiefolders.

 

Is uw kind al patiënt bij ons?

Afspraak maken


Nog géén patiënt bij ons? Meld u dan hieronder aan:

Geslacht/Gender:*
BSN (direct invullen versnelt het aanmeldproces) (citizen service number):
Staat u onder bewind?/Are you under guardianship?:*
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?/How did you find us?:

 

Jeugdtandverzorging Tilburg
Monteverdistraat 69
5049 EV
Tilburg
Za
Gesloten