Informatie ouder en kind

Wat doe je bij pijnklachten?

Bij tussentijdse klachten kun je ons telefonisch bereiken. Op werkdagen wordt direct een afspraak gemaakt, zodat indien gewenst, nog dezelfde dag hulp kan worden verleend.

’s Avonds en in het weekend krijg je via ons antwoordapparaat het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts. 

Avond- en weekenddienst:
0900 - 9990909

Wat kost Jeugdtandverzorging Tilburg?

Het kost niets en je hoeft ook geen aparte tandartsverzekering voor je kind(eren) af te sluiten. Wij hebben met de meeste zorgverzekeraars een contract waardoor rekeningen rechtstreeks naar hen gestuurd worden. Ben je verzekerd via een zorgverzekeraar waar wij geen contract mee hebben, wordt de rekening naar je gestuurd. Nadat je deze zelf hebt betaald, kan je deze rekening indienen bij je zorgverzekering. Je krijgt dan de door jezelf gemaakte kosten terug. De tandartskosten voor kinderen tot de leeftijd van 18 jaar worden vanuit de basisverzekering vergoed. Voor deze kosten geldt geen eigen risico. Kosten voor een beugel en kroon- en brugwerk vallen niet onder de basisverzekering. 

Zwanger?

Zwanger en patiënt bij ons? Meld u aan de balie en ontvang deze leuke, goedgevulde goodiebag!

Afspraak maken

Wilt u optimale tandheelkundige zorg voor je kind, maar wil óf kan je geen gebruik maken van onze haal- en brengservice? Geen probleem! Je kan ook met je kind naar ons komen. Wij zijn gevestigd in het pand van Tandzorg Tilburg aan de Monteverdistraat 69. De praktijk heeft een speciale kinderwachtkamer. Ook zijn een aantal van onze behandelkamers speciaal gericht op kinderen. 

 

Is uw kind al patiënt bij ons?

Afspraak maken


Nog géén patiënt bij ons? Meld u dan hieronder aan:

Geslacht/Gender:*
BSN (direct invullen versnelt het aanmeldproces) (citizen service number):
Staat u onder bewind?/Are you under guardianship?:*
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?/How did you find us?:

 

Jeugdtandverzorging Tilburg
Monteverdistraat 69
5049 EV
Tilburg
Za
Gesloten